NK Osijek Webshop

NK Osijek WebshopID: 959000048

Deal je istekao!
Trenirka NK Osijek snižena 143,80kn! Muška Nike trenirka modernog izgleda, ugodna za nošenje za sportske aktivnosti, ali i u slobodno vrijeme. Izrađena od prozračne DRI-FIT tehnologije koja pruža brzo sušenje znoja kako bi Vaša koža ostala suha. Sastav 100% poliester.

Napomena: Za iskorištavanje ove ponude nije potreban unos vaučer kôda! Pri kraju narudžbe u polje „Cashback“ unesi barkod svoje članske iskaznice kako bi se tvoja kupovina uspješno evidentirala.

Posebne napomene
Omogućeno je obročno plaćanje kreditnim karticama American Express i Visa (PBZ) do 12 rata bez kamata,Diners do 6 rata, te karticama Visa i Mastercard (Zagrebačke banke) do 12 rata bez kamata (minimalni iznos za plaćanja karticama Zagrebačke banke na rate je 500,00 kn).

Dostava se vrši putem Overseas Expressa i GLS dostavnih službi, te se ne naplaćuje za narudžbe koje prelaze 500,00 kn. A dostava je također moguća i na kioske Tiska.

Kod ovog trgovca partnera uzima se bruto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti.

NK Osijek Webshop
Prihvaćeno

NK Osijek Webshop nudi navijačima i simpatizerima NK Osijeka veliki izbor klupskih rekvizita.
Pronađi svoj omiljeni NK Osijek odjevni predmet, rekvizit, suvenir, poklon ili uspomenu!
Kupuj online!

Posebne napomene:

Ova ponuda je važeća samo uz kupovinu kod trgovca partnera. Sadržaj ove ponude definiran je od strane našeg trgovca partnera. NK Osijek Cashback Program ne preuzima odgovornost za aktualnost i točnost sadržaja, korišteni slikovni materijal kao ni za tipografske greške ili potpunost informacija navedenih u ponudi. Za osiguravanje i iskorištavanje Deals ponude odgovoran je sam član i NK Osijek Cashback Program ne preuzima odgovornost za Deals ponude iskorištene od strane člana.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.