29.1.2019.

U PRODAJI POLUGODIŠNJE ULAZNICE

Bliži nam se nova polusezona, pa od ponedjeljka, 28. siječnja, NK Osijek kreće i s prodajom polugodišnjih ulaznica. Prodavat ćemo ih u VIP salonu (ispod velike tribine Zapad) i to od ponedjeljka do petka u vremenu od 13 do 18 te subotom od 10 do 15 sati. Na dan utakmice s Hajdukom (3. veljače) prodaja će biti na našem prepoznatljivom Piaggu. Dakle, potrebno je donijeti ispunjeni obrazac ili ga ispuniti na licu mjesta te nakon toga izvršiti uplatu. Pristupnicu odnosno obrazac treba čitko ispuniti i pritom odabrati tribinu (sektor, red i sjedalo – prema shemi stadiona).

Birajte sektor, red i sjedalo

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo stoga nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu je moguće obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Od podataka nam je potrebno: ime, prezime, datum rođenja, adresa, OIB, kontakt telefon i e-mail. Plaćanje možete obaviti svim debitnim karticama, moguća je kupovina na više rata: Visa, Maestro i Mastercard karticama (najviše tri rate, ovisno o uvjetima pojedine kartice/banke/samo ZABA kartice).

Veliki popusti za članove Bijelo-plavog kluba!

Za popuste je potrebna aktivna članska iskaznica (produžiti članstvo ili napraviti novu iskaznicu), uz podsjećanje da je članstvo besplatno. Navodimo i primjer isplativosti kupnje polugodišnje ulaznice za tribinu Istok za devet predstojećih prvenstvenih susreta u Gradskom vrtu. Ako biste kupovali pojedinačne ulaznice platili biste ih 540 kuna (60 x 9) dok je za članove taj iznos puno manji – 200 kuna. Oni koji imaju članstvo u Bijelo-plavom navijačkom klubu pojedinačne ulaznice plaćaju po cijeni od 270 kuna (30 x 9), a polugodišnja ih stoji samo 100 kuna! I više nego isplativo za sve one kojima su Bijelo-plavi pri srcu, pa i sve druge nogometne zaljubljenike.
Uz to, 50 najbržih kupaca na poklon dobiva jednolisni kalendar NK Osijek za 2019. godinu!
Za sve informacije ili dodatna pitanja možete provjeriti imate li odgovor na linku učestalih pitanja, ili se obratiti na tickets@nk-osijek.hr

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.