8.5.2019.

Što je eVoucher?

Još jedna dodatna kupovna pogodnost za članove NK Osijek Cashback programa je nova opcija eVoucher. Kako smo vas do sada već upoznali i vjerujemo da već koristite pogodnosti i putem eVouchera ostvarujete određeni postotak Cashbacka i Shopping Point sve ovisno o partneru čiji eVoucher kupujete.

Naime, eVoucher je virtualni bon koji je iskoristiv kod pojedinih trgovaca partnera poput bio&bio, Heraldi, HGSPOT, ShoeBeDo, Skechers, Polleo Sport, Hervis i mnogi drugi. Cashback koji ostvarujete ovisi o trgovcu partneru čiji eVoucher kupujete i iznosi od 2 do 10%, a Shopping Points od 0,5 do 2.

Također ne smijemo zaboraviti napomenuti kako prilikom svakog kupljenog eVouchera do 1% iznosa ide u koristi programa potpore mlađim razvojnim selekcijama NK Osijeka.

Upoznajte novi oblik plaćanja i ostvarite Cashback prilikom kupovine. eVoucher se kupuje putem kreditnih kartica, a bon je odmah vidljiv u aplikaciji i spreman za korištenje.

Vaš eVoucher iskoristiv je ovisno o trgovcu partneru jednokratno ili u više navrata dok se ne potroše uplaćena sredstva. Sve detalje o pojedinom trgovcu partneru možete provjeriti na info ikonici unutar aplikacije u kojoj pišu detalji o iskoristivosti.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.