19.7.2019.

Ponosno pokaži svoje boje!

Pokret se nastavlja!

Važno je pobijediti na terenu, ali još je važnije navijati za svoj grad, navijati za svoj klub. Navijač koji ponosno pokazuje svoje boje, pobjeda je Osijeka. A to si upravo Ti! Budi neizostavni dio Bijelo-plavog pokreta, pokreta čije boje znače odanost, hrabrost, pripadnost i zajedništvo! Zato Klub na početku nove sezone, kroz posebnu ponudu godišnjih ulaznica, ponovno omogućava povoljnije uvjete navijačima kako bi osigurali svoje mjesto na Stadionu.

Treba istaknuti i to da će godišnji pretplatnici za sezonu 19/20. uz kupovinu ulaznica dobiti i voucher za dodatnih 50% popusta na kupovinu ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige.

Prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2019./2020. odvija se od 15.srpnja 2019.g. u prostorijama Kluba, u loži ispod zapadne tribine (ulaz G6), svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati.

Članovi Bijelo-plavog kluba i ove godine do povoljnijih godišnjih ulaznica

Već kupovina paketa ulaznica kroz godišnju ulaznicu osigurava značajne popuste u odnosu na pojedinačne ulaznice, a ako istu kupite kao član Bijelo-plavog kluba, cijena će biti dodatnih 50% niža! Svi članovi s važećom NK Osijek članskom iskaznicom ostvaruju popust, a isto vrijedi i za sve nove članove, koji će prvi put upoznati sve pogodnosti Bijelo-plavog kluba. Članstvo u Bijelo-plavom klubu je, kao i do sada, besplatno!

I ove godine Vaša godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, za utakmice Kupa (osim finala), sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek i utakmice Druge lige.

Pokret se nastavlja! Zajedno obojimo grad, zajedno obojimo svijet. Vidimo se u Gradskom vrtu!

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.