26.2.2019.

Natječaj za web trgovca godine!

Svi oni koji kupuju na web shopu imaju prigodu ocijeniti usluge koje su im ponuđene.

Navijači Osijeka i svi ostali koji kupuju online na web shopu Nogometnog kluba Osijek imaju mogućnost ocijeniti kvalitetu usluge i tako sudjelovati na natječaju za najistaknutije web trgovce u Hrvatskoj. Dodjela nagrada će uslijediti 17. travnja ove godine, a za kvalifikaciju određenog web shopa je potrebno najmanje 50 mišljenja različitih kupaca. Riječ je o najvećem natjecanju na području online trgovine u Domovini i pobjednik stječe naziv „Web trgovac godine“.


Recenzije utječu i na EU certifikat

Riječ je o takozvanom Shopper's Mindu, brandu poslovne inteligencije koji je posvećen razvoju web trgovine u Regiji i pomaže trgovcima uspješno konkurirati u novom, digitalnom poslovnom okruženju. Korisnici, odnosno kupci proizvoda na našem web shopu mogu ocijeniti dostavu, način plaćanja, razne ponuđene kategorije pri kupovini, kao i opise ponuđenih artikala. Prikupljene recenzije utječu i na stjecanje EU certifikata što je također bitno svakom web trgovcu.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.