17.12.2018.

Još niste pronašli sve poklone? Ne paničarite!

Dan Božića sve je bliži. Ako ti još uvijek nedostaje taj savršeni dar onda ćeš sigurno naći nešto unutar jedne od naših ponuda - baš u pravo vrijeme za Božić.

Svi smo to prošli: trebaš pronaći poklon u zadnji trenutak. Moraš ga brzo pronaći, ali smije biti samo simboličan poklon. Ako ti ja taj osjećan poznat, onda si na pravome mjestu. Čekaju te sjajne ponude s nevjerojatnim darovima tako da možeš biti spreman na vrijeme za veliki dan.

- Putovanja: pustolovni praznik, prekrasan vikend, uzbudljivo iskustvo: putovanja su idealni način za širenje blagdanskog veselja.

- Poklon bonovi: savršeno rješenje za sve i svakoga. Bon za neku omiljenu trgovinu, poseban obrok, poklon karticu za odjeću ili elektroniku - za svakoga je nešto.

- Ulaznice za događaje: poseban koncert, noć komedije, čitanje knjiga, kazalište ili operna predstava ... Često je ulaznica sve što je potrebno da se izmami osmijeh na nečije lice. I zahvaljujući mogućnosti "printanja kod kuće", ne moraš ni čekati da ulaznica stigne poštom.

- eVoucheri: ili pogledaj ponudu eVouchera ovdje i smanji razinu stresa prije božićnih razdoblja u nekoliko trenutaka.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.