Wayfarer

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 3% + 4 na 100 EUR Iznos kupovine
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

Uvjeti

Kod ovog trgovca partnera uzima se neto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti jer je to standardni način obračuna pogodnosti kod ovog trgovca partnera.

Opis

Wayfarer je modni dućan, koji od 2009. godine odjeva muškarce i žene, koji cijene originalni stil i traže "nešto" epsko.   Kao i svaki početak je bio i naš skroman ali pun modnog iskustva. Sjedište je u Havirovu ali ništa nas ne spriječava, kako bi proširili svoj opseg i poboljšali uslugu za Vas, da kod nas kupujete udobno.To uključuje i probavanje odjeće prije plaćanja. Upravo tu mogučnost nudimo u našim trgovinama u Pragu, Brnu i Havirovu. Izvan Češke je e-trgovina još u Slovačkoj, Sloveniji (mijesto isporuke u Ljubljani), Hrvatskoj i Mađarskoj. U narednim godinama planiramo početi prodavati i u drugim europskim zemljama.
Podržavamo zabavu i radost života, dok sa svojim komadima nastojimo da se razlikuju od standardnih normi. Naša ponuda će zadovoljiti obje, ljubitelje uličnog stila, kao i klasike, koji se klade na eleganciju i formalnost. Ponuda uključuje odjeću, obuću i modne dodatke više modnih brandova kao što su Ombre Clothing, Moodo, Lando ili Weide. Ne nedostaje ni autorska vlastita proizvodnja.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.