Delmerion

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 3% + 4 na 750 HRK Iznos kupovine
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

Uvjeti

Kod ovog trgovca partnera uzima se bruto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti.

Opis

Jedan smo od vodećih dobavljača selektivne, preparativne i prirodne kozmetike za njegu kože i kose te dodataka prehrani, Apivita, Bioclin, Dr.brandt, Egmovit i Neoviderm. Kroz proizvode koji daju rješenja za sve potrebe suvremenog čovjeka i njegovog ritma življenja želja nam je donijeti ljudima zadovoljstvo uživanja i življenja. Stvaramo svijest o brojnim mogućnostima preventivnog i korektivnog djelovanja našim proizvodima, čime ljude i činimo sretnijima. Zahvaljujući izvrsnosti koju nastojimo njegovati, promovirati i nuditi, preuzimamo potpunu odgovornost za učinke proizvoda koji su našim posredstvom ušli u živote naših potrošača. 

 

APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz Grčke flore s čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima. APIVITA nudi velik broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Niti jedan proizvod ne sadrži parabene, polipropilen glikol, silikone, umjetne boje i mirise. APIVITA koristi reciklirane materijale za pakiranja, kao što su 100% reciklirani grčki papir i reciklirani PET.

 

BIOCLIN za svaki problem kože nudi prirodno rješenje.

Kako prepoznati problem i pronaći kvalitetno rješenje filozofija je kojom se više od 70 godina vodi Institut Ganassini u istraživanju i razvoju svakog novog proizvoda.

Cilj nam je zadovoljiti potrebe muškaraca i žena dajući rješenje za sve smetnje i specifične bolesti proizvodima koji se fokusiraju na svaku pojedinu potrebu u njezi tijela, lica i kose, a sve kako bi se osigurala bolja kvaliteta života.

 

dr.brandt® skincare je prirodna evolucija profesionalne dermatološke prakse dr. Fredrica Brandta i kliničkog istraživanja. Bazirajući se na opsežnom istraživanju i inovativnim zahvatima koji se obavljaju u ordinacijama, stvorio je tehnološki naprednu njegu kože kako bi se popravila i spriječila šteta,  istovremeno darujući zdrav i lijep izgled kože. 

dr.brandt® skincare linija predstavlja spoj znanosti s aktivnim biljem, udružujući sofisticirane sustave dostave sastojaka sa snagom  vitamina i biljaka. Naša kolekcija sadržava  ključne biljke protiv starenja kao što su zeleni čaj, bijeli čaj i ekstrakt sjemenki grožđa. 

 

Egmovit Iza ovog brenda stoji Schmidgall, poznata Austrijska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda dostupnih u ljekarnama.

Vitamini, minerali i elementi u tragovima dodatak su prehrani koji uz normalne, svakodnevne obroke nude dovoljnu opskrbu istim, u razumnim dozama.

 

Neoviderm emulzija za kožu je medicinski proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njenoj dubinskoj hidrataciji, smiruje opekline od sunca i upalne procese te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva.

 

Uživati u ljepoti i zdravlju znači biti u skladu sa sobom, a to je moguće jedino kroz suradnju s prirodom: zato je naš cilj vratiti ljudima zadovoljstvo življenja kroz prirodne proizvode koji vraćaju balans uma, duha i tijela. Surađujemo s odabranim proizvođačima kako bismo na tržište donijeli vrhunske brandove, prepoznajući specifične potrebe svakog pojedinca i nastojeći ih zadovoljiti našom širokom ponudom proizvoda. 

Vođeni svojom misijom nastojimo prepoznati specifične potrebe svakog pojedince te kreirati novu svijest o tome što stavljamo na svoju kožu i što unosimo u svoj organizam.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.