Katarina Zrinski

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 5% + 2 na 750 HRK kupovine
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

POSEBNE NAPOMENE

Kod ovog trgovca partnera uzima se bruto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti.

Opis

Nakladničko društvo Katarina Zrinski d.o.o. Varaždin osnovano je godine 1994. Od tada razvija vlastito nakladništvo i distribuciju knjiga, igračaka, slagalica i nastavnih pomagala.

Nakladništvo
Tijekom svojeg postojanja tvrtka je specijalizirala program izdavanja knjiga u nekoliko različitih smjerova objedinjenih u nekoliko biblioteka i to: Biblioteka Cvrčak, Biblioteka Pčelica, Biblioteka ABC i Biblioteka Zlatna knjiga. One obuhvaćaju poznata djela iz dječje književnosti i klasike koja se ujedno čitaju u osnovnim i srednjim školama, kao  i fakultetima kao dio obaveznog nastavnog programa. Sa zadovoljstvom ističemo kako je, stvaranjem tih biblioteka težnja uredništva bila usmjerena na opremanje knjiga potrebnim didaktičkim elementima kao što su predgovori, bilješke o autoru i ilustratoru knjige, rječnikom manje poznatih riječi, bibliografijom, metodikom i dr.
Izdavački program upotpunjen je i sa posebnom bibliotekom pod nazivom Biblioteka 21. stoljeće koja je namijenjena odraslima, a obuhvaća naslove iz područja poslovnog i osobnog razvoja koja su temeljni dio cijeloživotnog učenja.

Distribucija
Osim nakladništva društvo od osnivanja pa do danas djeluje samostalno i kao prodajno-distributivni centar vlastitih izdanja i knjiga drugih nakladnika, slagalica, igračaka i nastavnih pomagala. Kao važan dobavljač osnovnim i srednjim školama, fakultetima, dječjim vrtićima, gradskim i narodnim
knjižnicama, a uz suradnju s knjižarama i papirnicama u maloprodaji društvo pokriva cjelo tržište Republike
Hrvatske, ali i Slovenije.
Vlastitu maloprodaju razvija putem svoje mrežne stranice, i internet trgovine pod nazivom Katarina Zrinski shop, te time zaokružuje ponudu pristupačnu gotovo svim pravnim i fizičkim osobama.

Prateći poslovno načelo naše kuće putem naših mrežnih stranica namjera nam je što više olakšati, učiniti preglednijim ulazak u svijet dobrih knjiga, kako bi njihov odabir, narudžba i preuzimanje pružali jednak užitak užitku čitanja.

Kod ove partnerske tvrtke se uzima bruto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših pogodnosti.

Ne možeš pronaći svoju kupovinu kod Katarina Zrinski ?

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.