LifeEnergy larimarcode.com

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 3% + 2,5 na 750 HRK Iznos kupovine
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

Uvjeti

Kod ovog trgovca partnera uzima se neto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti jer je to standardni način obračuna pogodnosti kod ovog trgovca partnera.

Opis

LIFEENERGY way

obnovite svoju životnu energiju
organski i anorganski svijet u službi zdravlja, ljepote, sreće i zadovoljstva

Prehrana za današnjeg čovjeka igra veliku ulogu u fizičkoj, psihičkoj i emotivnoj spremnosti. Prehrana sirovim svježim zelenim sokovima, smootie-ma, dehidriranom hranom na niskim temperaturama, destiliranom i ozoniranom vodom, su za početak mali ali sasvim dovoljni koraci prema fantastičnom stanju organizma. Poželite i vi djelić raja na zemlji kroz uživanje u ishrani, a potom i u životu...

Tko smo mi

LIFEENERGY tim zasniva se na ideji POVOLJNOSTI ponude visokokvalitetnih uređaja uz superiornu dugu garanciju i podršku servisom, savjetima, zajednicom dugo dugo nakon kupnje.

Mi smo skupina zanesenjaka koji spajamo gotovo nemoguće - biznis i uživanje. Ideja dolazi od začetnika LIFEENERGY branda, Elvis Čehaje, koji prije više od 5 godina tada poželio imati za sebe povoljniji sokovnik za hladno prešanje i blender jake snage. To isto potom ubrzo je ponudio građanima Hrvatske i vrlo brzo proširio na cijelu Eu pa čak i Ameriku primijenjujući potpuno novu filozofiju poslovanja direktne komunikacije sa kupcima. Umjesto skupog marketinga i distributivne mreže, taj novac 'vraća' kupcima uz povoljnu ponudu, dodatne popuste i nagrade za sudjelovanje. Malo po malo, postajemo prepoznatljivi i prihvaćeni od sve više i više zadovoljnih kupaca šriom EU.

Kod ove partnerske tvrtke se uzima neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših pogodnosti jer je to standardna naknada ove partnerske tvrtke.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.