Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 10% + 2 na 750 HRK kupovine

Opis

Kako bi iskoristio kupljeni eVoucher potrebno ga je prikazati na blagajni prije izdavanja računa. eVoucher se može iskoristiti skeniranjem s ekrana na samom prodajnom mjestu.

Six trgovine su dio grupacije Sportina. eVoucher je način plaćanja računa na prodajnim mjestima Sportina Group. Cashback pogodnosti ostvaruju se kupovinom eVouchera. Prije kupovine je potrebno provjeriti uvjete iskorištavanja eVouchera, Cashback pogodnosti nije moguće naknadno obračunati! Brand Six osnovan je 1990 godine a sve je počelo od ideje da se ponudi nešto lijepo po pristupačnoj cijeni. Danas je brend Six jedan od vodećih brendova s ponudom modnog nakita i modnih dodataka u Europi. Koncept brenda Six je da na jednom mjestu ponudi klasičan nakit i nakit najnovijih modnih trendova. Kolekcije se često mijenjaju pa se u trgovine neprestano donose nova iznenađenja. Proizvodi se izdvajaju po ljepoti, modernom dizajnu i kvaliteti, ali i po pristupačnoj cijeni.

 

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.