Crnoja Bicycle

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 7% + 1 na 750 HRK kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card B2B

Kontakt

Opis

Čarobna tvornica biciklističkih ideja

U maloj obiteljskoj art craft tvornici iz Hrvatske osmislili smo sve moguće načine na koje se bicikl može voljeti, a pronašli smo i onaj najbitniji – kako da vaš bicikl voli vas! Bio on stari, hrđavi prijatelj kojemu treba vratiti sjaj i snagu, bio on potpuno nov, ili ga tek imate kao viziju u svojoj glavi, a nedostaje vam mašte, ne brinite, mi imamo i mašte i znanja i vještina. A kako to kod nas izgleda? Nekoliko je stvari kojima se želimo pohvaliti:

design – možete nam donijeti sve svoje želje i mi ćemo od njih napraviti bicikl po vašoj mjeri, personaliziran, ili vam možemo pomoći poželjeti najljepši bicikl na svijetu (na kojem će vam cijeli svijet pozavidjeti ;), unikatan.

store – u kojem ćemo vam ponuditi pronalaženje dijelova i opreme za vaš bicikl, (cijeli svijet nam je na raspolaganju ;), savjetovanje i naravno kavicu ili čaj :) Ako pak nemate svoj bicikl, a želite novi? ili dobar polovni? i tu vam možemo pomoći jer u svojoj ponudi imamo i takve bicikle

service – u kojem ćemo vas rado uslužiti znanjem i vještinama s prepoznatljivim znakom kvalitete, standardnim održavanjem i servisom svih vrsta bicikala prema vašim potrebama i željama. A ako vi nakon našega rada čak i poletite svojim biciklom, javite nam da se i time možemo pohvaliti! :)

Pohvalit ćemo se i da smo otvorili prvi CUSTOM made BICYCLE servis u Hrvatskoj :)

Ne možeš pronaći svoju kupovinu kod Crnoja Bicycle?

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.