Pansion Strossmayer

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 7% + 1 na 750 HRK kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card B2B

Kontakt

Opis

Domaći specijaliteti vrhunske kvalitete u autentičnom tredicionalnom ambijentu.

Kulinarsko umijeće i gostoljubivost domaćina osigurava uživanje u vrhunskoj kvaliteti nacionalnih jela s posebnim naglaskom na zdravu prehranu, ne zanemarujući ni moderne kulinarske trendove.

Pansion Strossmayer u Osijeku smješten je na 50 metara od Trga Ante Starčevića, a uključuje bar i restoran s jelima po narudžbi, koji je poznat među domaćim stanovništvom te nudi besplatni bežični pristup internetu i besplatno privatno parkiralište. Sve smještajne jedinice imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i pogled na Osječku katedralu.

Sobe su uređene u svijetlim bojama i imaju podove s tepihom i velike prozore. Sve su jedinice zvučno izolirane i uključuju prostor za sjedenje s radnim stolom. Vlastita kupaonica ima tuš kabinu i sušilo za kosu.

U profinjenom kafiću Strossmayer dostupan je širok izbor besplatnih novina i slika lokalnih umjetnika. Restoran Bishof poslužuje jela međunarodne i tradicionalne slavonske kuhinje.

Šetalište uz rijeku Dravu dugo je nekoliko kilometara, a nalazi se na 3 minute hoda od pansiona. Autobusni i glavni željeznički kolodvor u Osijeku udaljeni su 1,5 km, a barokna Tvrđa 2 km od objekta.

Posjetite kavanu Strossmayer u Osijeku ili nam dozvolite da za vas organiziramo nezaboravno vjenčanje iz snova.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.