Cvjećarnica Mozaik

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 7% + 1 na 750 HRK kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Opis

Iako je cvjećarnica Mozaik utemeljena 1993. godine u Osijeku, možemo se pohvaliti tradicijom od 30 godina radnog iskustva.
Od tada smo se usavršavali i prošli mnoge seminare svjetski poznatih cvjetnih dizajnera.

Temelj svakog našeg cvjetnog izazova je mašta i upravo je ona nit koja veže stečeno znanje i raznovrsnost tehnika koje koristimo.

Zaista smo ponosni što su to drugi prepoznali.

Posebnost cvjećarnice Mozaik je tehnika rada koja obuhvaća kako upotrebu prirodnih materijala, tako i raznih drugih kao npr. žice koju smo prije par godina predstavili našim građanima na sajmu vjenčanja u tehnici strukturalni dizajn.

Ostali smo dosljedni sebi i svake godine pokazali nešto novo i drugačije na tom području, pa smo iznimno sretni što smo većinu vjenčanja obogatili upravo spomenutom tehnikom i po tome postali prepoznatljivi.

Istakli bi sudjelovanje na natjecanjima kako na međunarodnoj tako i državnoj razini gdje smo ocijenjeni visokim ocjenama međunarodnih sudaca, a time i nagradama koje to svjedoče.

U budućnosti se nadamo pružiti vam jednako toliko mašte i kreativnosti kao i do sada i našim idejama činiti posebnim svaki vaš važan trenutak u životu.

Za naš uspjeh zaslužni ste vi koji prihvaćate naše ideje i svojim željama uvijek iznova pomičete granice naše kreativnosti.


Veselimo se što će naša djela pričati još puno cvjetnih priča jer one govore za nas!

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.