Slastičarnica Gold by Waldinger

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 4% + 3 na 750 HRK kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Opis

Slastičarnica Gold by Waldinger moderan je nastavak priče o Waldingeru. Posebna pažnja posvećena je dizajnerskom interijeru koji svojim suvremenim izgledom već na prvi pogled privlači pažnju te pruža jedinstvenu atmosferu urbanog mjesta okupljanja. Dašak novog doba, koji se stapa s poznatom Waldingerovom kvalitetom, osvojit će vas od prvog trenutka, a vrhunskim slasticama, načinjenim po visokim standardima, začiniti doživljaj već od prvog zalogaja.
Waldingerove slastičarke slijede najnovije trendove u slastičarstvu - počevši od korištenja najsuvremenije opreme, kako bi očuvali slastice spremane s ljubavlju te na najbolji način zadržali svježinu i prirodnost okusa namirnica od kojih su napravljene.
Osim nagrada, kvalitetu dokazuju i priznanja - portal Gastronaut od 2009. godine uvrstio je Waldinger među 100 najboljih restorana Hrvatske, a 2013. godine Restoran Club Waldinger proglašen je najboljim restoranom u Slavoniji i Baranji u izboru Jutarnjeg lista.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.