Proenergy

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 0,5% + 0,5 na 750 HRK Iznos kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card B2B

Kontakt

Uvjeti


Obračun pogodnosti Cashback Worlda vrši se mjesečno, na temelju u potpunosti plaćenih računa.

Kod ovog trgovca partnera uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših pogodnosti jer je to standardna naknada ovog trgovca partnera. Neto vrijednost je iznos računa bez naknada i PDV-a.

Pod „Preuzimanja i linkovi“ možete pronaći sve potrebne obrasce.

Opis

U SAMO DVA KORAKA DO BESPLATNE, BRZE I SIGURNE PROMJENE OPSKRBLJIVAČA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM!

Besplatna telefonska linija: 0800/910-008

Informacije za fizičke osobe:

1. ISPUNITE UGOVOR O OPSKRBI ELEKTRIČNOM ENERGIJOM:
Ispunite ugovor o opskrbi električnom energijom koji se nalazi pod stavkom "Preuzimanja i linkovi" te upišite podatke i OIB kupca, vlasnika mjernog mjesta i ID broj člana Cashback Worlda. Pošaljite ispunjeni i potpisani zahtjev na e-mail: cashbackworld@proenergy.hr ili na fax: 01/6386-244.

2. DOSTAVA PONUDE I UGOVORA:
Nakon dostavljene ponude i vašeg pristanka, Proenergy vam poštom dostavlja Ugovor o opskrbi električnom energijom na poštansku ili e-mail adresu navedenu u zahtjevu.
Potpisani ugovor pošaljite na adresu ProEnergya.
Mi ćemo napraviti sve ostalo za vas, a vi od sljedećeg mjeseca postajete kupac Proenergya i ostvarujete pogodnosti Cashback Worlda!

Informacije za pravne osobe:
Pošaljite nam ID broj člana Cashback Worlda, posljednji račun za električnu energiju i podatke o potrošnji na e-mail: cashbackworld@proenergy.hr ili na fax: 01/6386-244 te ćemo Vam poslati ponudu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.