Restoran Club Waldinger

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 4% + 3 na 750 HRK kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Opis

Restoran Club Waldinger postoji u sklopu Hotela Waldinger.

Hotel Waldinger prvi je hotel sa četiri zvjezdice u Osijeku, a sastavni mu je dio i Pansion Waldinger s tri zvjezdice. Smješten je u Županijskoj ulici, na najljepšoj lokaciji u samom središtu grada. Stogodišnja secesijska zgrada Hotela Waldinger zaštićena je kao kulturni i ambijentalni spomenik koju je projektirao i reljefnom ornametikom oplemenio arhitekt i kipar Antun Slaviček, umjetnik osječke secesije.

Hotel nosi ime osječkog slikara iz 19. stoljeća, Adolfa Ignje Waldingera, tvorca fenomena poznatog u povijesti umjetnosti pod imenom ''Osječka slikarska škola''. Zanimljiva je činjenica da se otvaranje hotela 2004. godine poklapa sa stogodišnjicom izgradnje zgrade u kojoj se hotel nalazi, ali isto tako i stogodišnjicom smrti slikara Waldingera čije ime hotel nosi.        

Hotel Waldinger svojim gostima nudi 15 dvokrevetnih soba i 1 jednokrevetnu sobu, dok se Pansion Waldinger sa svojih 6 dvokrevetnih soba i 1 jednokrevetnom nalazi u dvorištu hotela.

U svim sobama dostupan je bežični internet bez dodatne naknade te je gostima osiguran besplatan parking pod video nadzorom. Gostima je također na raspolaganju hotelska fitness dvorana kao i mogućnost korištenja saune.

U sastavu hotela nalaze se i polivalentna dvorana s oko 100 sjedećih mjesta opremljena za bankete, seminare, domjenke, promocije i druge svečane prigode.

Kavana Waldinger, koja također posluje u sklopu Hotela Waldinger****, s izuzetno bogatom ponudom pića i svakodnevno svježih kolača i torti tradicionalno je mjesto okupljanja i druženja brojnih Osječana i njihovih gostiju.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.