MotoGP™ Ticket Shop

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 5% + 2 na 100 EUR kupovine
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

POSEBNE NAPOMENE


Molimo provjerite prije online kupovine, raspolaže li Vaš preglednik s ispravnim postavkama za kolačiće. Sve informacije o online shoppingu možete pronaći u našim FAQs.
Obratite pozornost na FAQs i odredbe knjiženja.
Dostava ulaznica poštom moguća je samo mjesec dana prije utrke. Nakon toga sve se ulaznice moraju preuzeti u Voucher Exchange Pointu na licu mjesta.
Za ulaznice kupljene preko MotoGP™ Ticket Shopa ne može se izvršiti povrat novca.
Sa zaključenjem transakcije automatski se dodjeljuje rezervacija sjedala. Ulaznice se izdaju na stazi i MotoGP tim ne može utjecati na dodjelu brojeva sjedala. Ako su ulaznice naručene putem različitih načina rezervacije, moguće je spojiti brojeve sjedala. U tom slučaju obratite se direktno MotoGP™ timu.
Za sva dodatna pitanja na raspolaganju Vam stoji MotoGP™ tim. Kod ovog trgovca partnera uzima se bruto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti.

Opis

U službenom MotoGP™ Ticket Shopu možete kupiti ulaznice za sve utrke MotoGP-a™.

MotoGP™ stoji za akciju, vrhunsku preciznost i najmoderniju tehniku na dva kotača. MotoGP™ ne slovi samo kao najstarije svjetsko prvenstvo motociklista, već i kao kraljevska klasa sporta na dva kotača.

Kupovne pogodnosti za navijače motociklizma

Organizatori MotoGP-a™ su svjesni koliko su navijači važni za uspjeh njihovih utrka. Upravo navijači su oni koji sa svojim oduševljenjem doprinose atmosferi na utrkama i koji svaki vikend čine posebnim. Stoga je cilj MotoGP™ Cashback Programa prikladno nagraditi ovu dugogodišnju podršku navijača. Ovaj program vjernim navijačima nudi brojne pogodnosti pri kupnji: Do 5% Cashbacka i Shopping Points za Deals ponude pri svakoj njihovoj kupovini kod trgovaca partnera - i to besplatno. Ostvarite pogodnosti!

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.