lelo.com

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 3% + 4 na 150 USD kupovine
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

POSEBNE NAPOMENE

Kod ovog trgovca partnera uzima se bruto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti.

Opis

Sada u našem drugom desetljeću proizvodnje najfinijih, najluksuznijih i najikoničnijih proizvoda požude u svijetu, LELO je stvorio baštinu temeljenu na kvaliteti, neočekivanoj inovaciji i potpuno različitu od svega dosadašnjeg.
LELO je potaknut nezasitnom znatiželjom, željom za istraživanjem i definiranjem prostora u kojem se isprepliće digitalna tehnologija i ljudski osjeti. To nas čini jedinstvenim, različitim i jedinstveno različitim.
Naša jedinstvenost ukorijenjena je u našem pristupu proizvodima usmjerenom vrhunskom dizajnu. Imamo prepoznatljiv dizajn zahvaljujući kojem se ističu sve naše kreacije od početka do kraja i koje konstantno razvijamo dalje kako bismo ostali ispred našeg vremena.
Danas imamo urede diljem svijeta, od Šangaja do San Josea, ali naše srce i duša još uvijek su vezani za Švedsku. I sve što smo do sada postigli rezultat je inovacija naših nagrađivanih proizvoda.

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.