Organic+

Kupovne pogodnosti (Cashback i Shopping Points)

  • 5% + 5 na 100 EUR kupovine
  • Prihvaćeno Online kupovina B2B

Kontakt

POSEBNE NAPOMENE

Kod ovog trgovca partnera uzima se neto iznos tvoje kupovine kao osnova za obračun tvojih kupovnih pogodnosti jer je to standardni način obračuna pogodnosti kod ovog trgovca partnera.

Opis

Organic+: Snaga prirode za vaše zdravlje

S proizvodima Organic+ podržavate svoje tijelo na prirodan način. U našim dodacima prehrani spajamo provjerene recepture i kvalitetne djelotvorne tvari za povećanje vaše učinkovitost, vitalnosti i poboljšanje vašeg zdravlja. Kod Organic+ pouzdajemo se u ljekovitu snagu prirode. Tisućljećima staro znanje o ljekovitoj snazi prirode prilagodili smo današnjim potrebama čovjeka kako bismo mogli ponuditi proizvode koji su podnošljivi za organizam i koji učinkovito doprinose boljem zdravlju.

 

Osjećajte se zdravo, fit i vitalno

Kako biste mogli odgovarajuće reagirati na potrebe svojeg tijela, Organic+ vam nudi raznoliku ponudu proizvoda za različite potrebe. S našim all-in-one napitkom nudimo vam napitak za sve generacije, koji će vas opskrbiti sa 13 vitamina i 10 mineralnih tvari - bez dodatka šećera, konzervansa ili alkohola. Vitamin C Ultra vam pomaže da ojačate svoj imunitet i da se zaštitite od prehlada. Kako biste izbjegli visoku razinu šećera u krvi, masnoća i kolesterola, napunite svoje zalihe omega-3 masnih kiselina unosom krilovog ulja s omega-3 masnim kiselinama ili podržite svoj imunitet i učinkovitost i produktivnost Vitamin B Komplexom. Ako želite svojim mišićima i živcima učiniti nešto dobro, konzumirati ulje magnezija. Ako tražite raznolik paket kako biste svakodnevno bili zdravi i učinkoviti, onda je naš Healthy Box idealan za vas jer vam nudi kombinaciju visokokvalitetnih proizvoda.

 

Cashback i Shopping Points za sirove tvari iz kontroliranog biološkog uzgoja

Nebitno za što se odlučili, garantiramo vam da se kod svih proizvoda Organic+ koriste isključivo sirove tvari iz kontroliranog biološkog uzgoja i certificiranog prikupljanja divljih biljaka. Pri tome u potpunosti izbjegavamo dodatke koji smanjuju podnošljivost i djelotvornost. Umjesto toga vam jamčimo najbolju kvalitetu kod svi naših proizvoda. Vaše zdravlje nam je bitno!

 

Kao član naše kupovne zajednice dodatno ostvarujete Cashback i Shopping Points pri svakoj svojoj kupovini. Podržite sada svoje zdravlje s proizvodima Organic+!

Ne možeš pronaći svoju kupovinu kod Organic+?

* Kupovne pogodnosti mogu varirati ovisno o proizvodima i uslugama trgovca partnera. Stoga su svi podaci vezani za kupovne pogodnosti na ovoj web stranici bez jamstva.